23948sdkhjf

Cargo 2000 vandt retssag i Milano

Der var stor tilfredshed hos transportvirksomheden i Højbjerg, da man torsdag ved retten i Milano blev tilkendt erstatning samt fragtbetaling fra en italiensk kunde.
Det var et stort sats, da Cargo 2000 tilbage i 2014 begyndte en aktiv salgs- og markedsføringskampagne målrettet mod vindmølleindustrien, men samtidig et sats, der kastede spændende aftaler og kontrakter af sig.

Glæden skulle dog vise sig at være kort, da to af de involverede medarbejdere hos Cargo 2000 på et tidspunkt vælger at rejse til en konkurrerende transportvirksomhed og med sig tager to underskrevne kontrakter med italienske kunder.

De involverede medarbejdere blev bortvist, og der blev senere indgået et forlig mellem dem, den konkurrerende virksomhed og Cargo 2000. Nu er sagen om de to italienske kontrakter, der omhandler et betydeligt beløb, så blevet vundet ved retten i Milano, Italien, og man kan endelig lægge sagen bag sig og se fremad igen. Det oplyser Cargo 2000 i en pressemeddelelse.

- Når man som virksomhed investerer i ideer, så skal afkastet naturligvis følge virksomheden og ikke medarbejderne, udtaler Vivi Aakjær, der er administrerende direktør hos Cargo 2000.

Sagens forløb var bestemt ikke uden drama. Undervejs afgik den italienske advokat, der førte sagen for Cargo 2000, ved døden, og sagen blev overtaget af hans søster, der nu har vundet sagen ved retten i Milano.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109