23948sdkhjf

Nu kommer de: Ny generation af Scaniaer er på trapperne

Scania har torsdag til medierne løftet sløret for en verdensnyhed – nemlig at Scania lancerer en helt ny generation af lastbiler
23. august lancerer Scania en helt ny generation af lastbiler med en afsløring af de første enheder designet til det europæiske long-haulage segment.

Denne første afsløring vil samtidig være den officielle debut for den største investering i nye produkter og services i Scanias historie, og dermed en passende fejring af producentens 125 års fødselsdag.

Scania introducerer den nye generation i flere etaper, med klart fokus på forskellige kundesegmenter - nøje planlagt efter, at Scanias nuværende og elskede truck-linje bliver solgt parallelt. Den gradvise introduktion af den nye generation begynder med applikationer til lastbiler i det europæiske langturs-segment, og vil senere blive efterfulgt af flere varianter.

Fællesnævneren er, at Scania har udviklet en bred vifte af skræddersyede produkter og service-løsninger, som skal hjælpe med at reducere omkostninger ved brug og vedligehold, og samtidig øge køretøjets oppetid.

Det er Scanias mål at blive førende på bæredygtig transport, og her vil partnerskaber og digitalisering spille en stadig større rolle. Bæredygtighed er også er nøgleord i den kommende lancering, idet det vil være afgørende for kundernes og Scanias egen konkurrencedygtighed i fremtiden.

- Vi er nu i den afsluttende fase, hvor vi forbereder salg og servicenetværk, samt de europæiske fabrikker. I øjeblikket kan vi ikke give yderligere informationer om de mange innovationer, der er i vente. Men jeg er overbevist om, at det, Scania afslører 23. august, vil blive omtalt - både i og udenfor branchen, siger Christian Levin, Executive Vice President for Scanias salg og marketing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141