23948sdkhjf

Ny varebil fra VW

Volkswagen vil introducere markedets mest brugervenlige varebil til næste år.
Hvilke assistentsystemer kan hjælpe kurerkørsel i bytrafikken?

Hvordan kan man gøre det lettere at manøvrere på mudrede byggepladser?

Hvordan kan man reducere ulykker, som skyldes trætte chauffører på langtur?

For at få svar på disse spørgsmål har Volkswagens ingeniører været med kunderne på arbejde under udviklingen af den nye varebil - VW Crafter, som kommer på markedet i 2017.

Resultatet af ingeniørernes mange spørgsmål og undersøgelser bliver en varebil med innovative og praktiske løsninger, der klarer de konkrete udfordringer, som brugerne møder i deres hverdag.

Brændstofforbruget. Nye motorer og et nyt design skal sørger for, at Crafter får det laveste forbrug.

Pladsen. Ingeniørerne har arbejdet intensivt med at skabe en varebil, der har kompakte udvendige mål, men masser af plads i det indre.

Valgmuligheder. Den nye VW Crafter kunne fås med både for-, bag- og 4-hjulstræk. Kunden kan også vælge mellem manuel og automatgear.

Variation. Crafter vil kunne fås i fire forskellige motor-versioner: 102 hk, 122 hk, 140 hk og 177 hk (med bi-turbo). Så stor variation har aldrig tidligere været tilgængelig i dette segment.

Sikkerhed. Crafter leveres med assistentsystemer som adaptiv fartpilot, sidevindsassistent, multikollisionsbremse, trailer assist og ESP med trailerstabilisering. Der er også front-, side- hovedairbag for både fører og passager. Der er varslingssystemer som bakkamera og Rear Traffic Alert-system. LED-lygter, kurvelys og lysassistent sørger for god sigtbarhed - også ved dårlige vej- og vejrforhold.

Nyt design og ny platform

Med varebiler er det vigtigt, at designet kan fungere optimalt for alle kundegrupper med forskellige behov og krav. Med dette "in mente" er Crafter udviklet på en ny platform. Den er helt ny - både udvendigt og indvendigt.

Ambitionen bag det nye design har været, at skabe en storebror til den utroligt populære Volkswagen Transporter, der tilbyder langt flere gode kvaliteter – end klassen tidligere har set.

Den nye Crafter bliver produceret på VW's nye fabrik i Wrzesnia i Polen. Modellen forventes at komme på det danske marked til marts 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062