23948sdkhjf

Transportør bliver også rådgiver

Freja Transport starter ny afdeling, der skal hjælpe kunder med at optimere deres virksomhed.
Transportfirmaet Freja Transport & Logistics vil sætte ekstra fokus på kundernes logistiske udfordringer. Derfor oprettes en ny afdeling - Freja Consulting - der skal hjælpe kunderne med at optimere deres logistik.

- Den nye service er en tillægsydelse til Frejas eksisterende transport- og logistikløsninger, forklarer Kenneth Sandgaard, der den 1. august blev ansat som Business Development Manager med ansvar for den nye afdeling.

- Freja Consulting skal være med til at løse nogle af de procesrelaterede udfordringer, som kunderne oplever i deres dagligdag. Vi skal være en kobling mellem logistikverden og ingeniørviden, siger han.

Fra Aalborg Universitet

Kenneth Sandgaard er selv civilingeniør fra Aalborg Universitet.

- Det kan måske synes underligt at blande en speditionsuddannelse med en ingeniøruddannelse; men jeg havde som speditør ikke indsigt nok til at se, hvordan jeg kunne hjælpe kunderne med at optimere deres logistik, produktion eller serviceydelser, fortæller han.

Den viden har Kenneth i dag, hvor han har brugt de seneste fem år på at tage en civilingeniøruddannelse inden for virksomhedssystemer.

Uddannet speditør

Oprindelig er Kenneth Sandgaard uddannet speditør i Shipco Transport og har efterfølgende også arbejdet i Alpi Danmark.

Han har fået ansvar for et forretningsområde, som måske ikke er direkte transportrelateret, men som Freja alligevel har store forventninger til.

Mødes på golfbanen

I denne uge kan man møde Kenneth på golfbanen i Himmerland til den store European Tour golfturnering Made in Denmark, hvor Freja er en af hovedsponsorerne.

- Selv om jeg ikke selv spiller golf, håber jeg at kunne gøre indtryk på flere af de kunder, som kommer med. Målet er at få Frejas transportkunder til at interessere sig for vores nye forretningsområde, slutter Kenneth.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094