23948sdkhjf

Grønt lys til havneudvidelse i Aalborg Havn

Aalborg Havn får mulighed for at udvide arealerne med 127 hektar til lands og til vands
Aalborg kommunes by og landskabsudvalg har godkendt en udvidelse af Aalborg Havns erhvervsarealer, som ifølge forvaltningen kan rumme cirka 1000 nye arbejdspladser. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Udvidelsen er fordelt med 90 hektar mod vest på landsiden og 25 hektar mod øst på landsiden, samt 12 hektar på vandsiden.

Selvom det er noget mindre end de 100 hektar mod øst og 100 hektar mod vest, havnen havde ønsket, forventer formand for Aalborg Havn - og borgmester i Aalborg - Thomas Kastrup-Larsen, at er tusinder af nye job i udvidelsen.

- Det vi bare kan mærke er, at vi har virkelig stor efterspørgsel fra virksomhederne, der ønsker jord, som man kan udvide på og etablere sig i havnen, og det er jo rigtig positivt. Vi gør jo meget for hele tiden at styrke vores netværk og få mere gods ind over vores terminal, og det lykkes rigtig flot med mange forskellige tiltag, siger Thomas Kastrup-Larsen til Nordjyske Stiftstidende.

Mod vest udvides erhvervsområderne til industriområde med virksomheder op til miljøklasse seks. Det dækker virksomheder og anlæg, som er meget belastende for omgivelserne og derfor skal placeres i et større industriområde.

I området mod øst må man placere virksomheder op til miljøklasse syv, der er virksomheder og anlæg, som er særlig belastende for omgivelserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08