23948sdkhjf

Svensk vinder i Nordic Trophy

Danske Henrik Guldager vandt ikke Nordic Trophy ved transportmessen på Elmia i Jönköping, men han fik en flot andenplads med sin Volvo FH ”Sweet Eye Candy.”
Henrik Guldager hentede en ærefuld andenplads i Nordic Trophy med sin nye Volvo FH ”Sweet Eye Candy,” én af konkurrencens nyeste custom trucks.

Vinder blev svenske Berthon Jönsson med sin to år gamle Scania R560 "Hot Rod". Bilen har været med i konkurrencen to gange tidligere. I 2014 kom den ikke i nærheden af sejrspodiet, men ved konkurrencen i 2015 på racerbanen Mantorp Park hentede han en andenplads. Så tredje gang var lykkens gang for bilen, der til daglig køres af Angela Soltun Larsson.

Det er faktisk første gang siden 2009, at en svensker vinder Nordic Trophy.

Henrik Guldager

Anden-pladsen gik til nordjyske Henrik Guldager, som stillede op igen efter flere års fravær. Hans bil, "Sweet Eye Candy," er en helt ny Volvo i modsætning til mange af de andre deltageres biler, der har et par år på bagen.

"Sweet Eye Candy" er malet af den amerikanske kunstner Ray Hill. Bilen er de kommende måneder booket til at køre rundt til forskellige arrangementer af Volvo Trucks Group, hvor den skal trække Volvos store show- og arrangementstrailer.

Henrik Guldager er den person, der gennem tiderne har vundet flest pokaler ved Nordic Trophy.

Mika Auvinen

Nummer tre i konkurrencen blev finnen Mika Auvinen i sin grønne Mercedes-Benz Actros 2551 "Highway Hero." Bilen vandt Nordic Trophy i 2014, men nu er det slut, beretter den finske vognmand. Bilen skal pensioneres; men han lover at være klar med en ny lastbil til Nordic Trophy-konkurrencen til næste år.

- Vi er i fuld gang med efterfølgeren hjemme i Finland, siger han.