23948sdkhjf

Nagel vil ansætte 10 lærlinge

Virksomheden i Padborg vil fra næste år opruste uddannelsen af nye medarbejdere for at sikre kvalificeret arbejdskraft i fremtiden
Fra januar 2017 vil Nagel Group tage to lærlinge ind hvert halve år. I det første halve år skal lærlingene køre kurér-kørsel. I det andet halve år skal de på lager, og i den sidste del af uddannelsen skal de køre lastbil. Når uddannelsen er rullet ud, vil der konstant være ti lærlinge ansat i Nagel Group. Det er en kraftig opnormering, da der lige nu er tre lærlinge.

- Vi vurderer, at vi får brug for alle typer medarbejdere i fremtiden. Derfor laver vi en bred uddannelse, hvor man kommer hele vejen rundt i virksomheden, siger afdelingsleder i Nagel Group Finn Peter Hansen.

Virksomheden i Padborg forventer ikke at få problemer med at skaffe lærlinge. Finn Peter Hansen møder op på erhvervsskolerne og fortæller om virksomheden, og han har et glimrende samarbejde med 3F.

- Det handler meget om renommé. Man skal selv gøre noget for at skaffe lærlinge, og så skal man stille krav. Det kan de unge godt lide. Dem vi ansætter, skal være i stand til at møde til tiden og leve op til de krav, som vi stiller, siger han.

Hvis ikke der bliver uddannet flere lærlinge, frygter Finn Peter Hansen, at der kommer til at mangle kvalificerede medarbejdere.

- Som chauffør skal man ikke bare kunne holde på rattet og træde på speederen. Der skal meget mere til i dag. Derfor skal vi sikre, at de unge får en ordentlig uddannelse, siger Finn Peter Hansen.

Kilde: ATL

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219