23948sdkhjf

Kvart million på transportmesse

Wissmann: IAA har overgået alle vores forventninger. Vi er verdens vigtigste transportmesse.
- Vi er verdens vigtigste messe for transport, logistik og mobilitet.

Det kunne formanden for den tyske bilindustri, VDA, Matthiass Wissmann slå fast, da han i går torsdag lukkede IAA-transportmessen, som har været holdt de seneste ni dage.

Danske udstillere på IAA
AKA-DanBox, Be-Ge Jany, Bevola, BM Autoteknik, Dinex, Haldor Topsøe, Handicare Auto, HBN-Teknik, HMF Group, Lavmands, Primo Danmark, PSA Industri, TrailerVue, Transport-Teknik, VBI Minibus & Components
Mere end 245.000 besøgende lagde vejen forbi. Det er rekord. Og det skal ses i lyset af, at messen i år var på ni dage, mens vi tidligere har 10 dage

Fremtidens transportsystemer
- Her i Hannover er fremtidens transportsystemer og transportmateriel blevet synlige for omverden. Vi har haft fokus på mobilitet, digitalisering og logistik i storbyerne. Det er emner, som alle beslutningstagere i verden er optaget af.

- Meget af det, som blev udstillet på messen, findes allerede ude på vores veje, eller også kommer de det snart. Alle verdens storbyer kan snart få opfyldt ønsket om ingen CO2-udslip, ingen forurening og ingen støj.
- Her på IAA har vi vist løsninger, som kommer til at gøre en forskel for transportbranchen i mange år fremover.

Wissmann kunne også konstatere, at IAA-transportmesse er blevet mere international. Mere end 60 procent af udstillerne var fra udlandet. De kom fra 52 forskellige lande. Største udenlandske udstiller var Kina med 229 udstillere. Italien havde 145, mens Holland stod for 121. Tyrkiet og Frankrig havde henholdsvis 92 og 85 virksomheder repræsenteret. Fra Danmark var der 15 udstillere.

Flere fakta om IAA 2016:
* Antal af besøgende: 245.000. Det er rekord.
* Antal af udstillere: 2.013
* 332 verdenspremierer
* 80 procent af de besøgende er beslutningsdygtige, når det handler om køb af materiel.
* 60 procent af de beslutningstagere, der besøgte messen, anførte, at de har planer om at investere i nyt transportmateriel inden for de næste 6-12 måneder.
* Konferencer: Der blev holdt 27 konferencer med omkring 4.400 deltagere.
* Rundvisninger: Der blev under messen gennemført rundvisninger for særlige personer blandt andet EU's erhvervs-kommissær Günther Öttinger, Tysklands transportminister Alexander Dobrindt og medlemmer af Europa Parlamentet og den tyske forbundsdag.
* Antal af journalister: 2.100 journalister fra 58 lande.
* Pressedagen: Der blev holdt mere end 100 pressekonferencer.

Næste IAA-messe
Til næste år holdes messe for personbilsbranchen, IAA Cars. Messen finder sted i Frankfurt 14.-24. september.
On to år holdes næste IAA-transportmesse i Hannover, nemlig 27. september - 4. oktober 2017.
Læs mere om: IAA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079