23948sdkhjf

Aarhus Havn forlænger aftale og får nye 5.500 m2 pakhus

Foderstoffirmaet DLG udvider sine aktiviteter på den østjyske havn - og det betyder endnu mere gods at køre med
Aarhus Havn har for nylig indgået en langsigtet samarbejdsaftale med DLG, Europas næststørste landbrugsselskab. Med aftalen, der kommer i forlængelse af et eksisterende samarbejde, udvider DLG sine aktiviteter på Aarhus Havn. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

I den forbindelse skal der nybygges ikke mindre end 5.500 kvadratmeter moderne pakhuse til oplagring af foderstoffer og relaterede produkter. Pakhusene kommer til at ligge på Aarhus Havns Multiterminal. Hermed kommer Aarhus Havn til at huse et af de største DLG-lagre i Danmark.

- Vi er glade for, at DLG kommer til at fylde mere på Aarhus Havn både fysisk og forretningsmæssigt. Vi lægger da heller ikke skjul på, at vi har store forventninger til det kommende samarbejde både hvad angår oplagring samt import og eksport af gods, siger kundechef Nicolai Krøyer.

De store er på Aarhus Havn
Den nye samarbejdsaftale løber i en årrække, og en del af aftalen omhandler flere konkrete mål for samarbejdet.

- De seneste mange år er der sket en konstant strukturudvikling i både landbruget og erhvervets egne virksomheder – og dermed også inden for korn- og foderstofselskaberne. Mens der tidligere var mange små selskaber, er der i dag kun nogle få store tilbage. Og de fleste af dem er kunder på Aarhus Havn. Det er en fordel for os, men vi mener også, at det er en fordel for de pågældende virksomheder, selv om der selvfølgelig også er konkurrence mellem dem, siger Nicolai Krøyer.

Han mener desuden, at en lang række af de øvrige virksomheder, der beskæftiger sig med bulkprodukter på Aarhus Havn, vil få glæde af, at DLG udvider sine aktiviteter på havnen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22