23948sdkhjf

Fart på ny varebilsafdeling

Nyscan Biler har haft fulde huse siden åbning af Daily-afdeling i Glostrup.
Nyscan Biler A/S har siden åbningen af Iveco Daily-filialen den 12. september på Fabriksparken 7 i Glostrup haft fulde huse på værkstedet. Der har været rigtig travlt, fordi mange kunder er fulgt med fra Iveco-importørens tidligere værksted i Ejby, som kun ligger fire kilometer derfra.


- Vi har ledt længe for at finde et egnet sted at sælge og servicere varebiler, fortæller eftermarkedsdirektør Kasper Rasmussen fra Nyscan Biler.

- Til sidst fandt vi lokalerne på Fabriksparken, hvor MAN Last og Bus tidligere har holdt til. Her har vi indrettet reservedelslageret på første sal.

- Der er revet mange vægge ned og sat nye vægge op for at gøre plads til alle medarbejdere. Der er bygget omklædningsrum og udsugningsanlæg, men vi mangler stadig det store Iveco-skilt ude ved vejen. Det skal nok komme, siger Kasper Rasmussen.

Iveco Daily har en stor markedsandel i København, så den nye Daily-butik er allerede populær. Her skal man ikke slås om pladsen med lastbilerne, men har det hele for sig selv.

Billedtekst
Medarbejdere på Nyscan Bilers afdeling i Glostrup. Øverst fra venstre: værkfører Heine Nielsen samt re-servedels-ekspedienterne Per Christensen og Tore Nielsen. Nederst fra venstre: Værkfører Kasper Hansen og reservedelschef Martin Svane.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109