23948sdkhjf

Få hjælp til at finde medarbejdere

Ramsdal Gruppen tilbyder at hjælpe transportvirksomheder med at tiltrække og ansætte nye medarbejdere
Ramsdal Gruppen i Kolding tilbyder at hjælpe transportvirksomheder med at tiltrække og ansætte nye medarbejdere. Indsatsen er især rettet mod flygtninge og familiesammenførte, der har opholdstilladelse i Danmark. Projekt ”Jobmatch” er støttet af Industriens Fond og ATL.

Mange virksomheder inden for vejgodstransporten oplever, at det er svært at tiltrække nye medarbejdere. Problemet kan blive forværret i de kommende år, hvor mange ældre chauffører går på pension.

ATL støtter i forvejen kampagnen ”Job i transport”, der markedsfører branchen over for unge på folkeskoler, efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner. Denne kampagne kaldet ”Jobmatch” er endnu et forsøg på at trække interesserede ind i branchen.

- Det er positivt med et projekt, hvor man blandt andet kan få hjælp til at screene kandidaterne, så man får de mest motiverede og bedst kvalificerede ind i virksomheden, siger direktør i ATL Lars William Wesch.

Når man har fundet den rigtige kandidat, skal han eller hun ansættes i en IGU-stilling (Integrations Grund Uddannelse). Uddannelsen tager to år. Ramsdalgruppen tilbyder at følge virksomheden og eleven tæt under uddannelsen.

Kilde: ATL

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095