23948sdkhjf

Scan Global Logistics opkøber Airlog Group

Den svenske speditionsvirksomhed er et godt match for SGL.
Scan Global Logistics A/S har indgået aftale om opkøb af 100 procent af speditionsvirksomheden Airlog Group AB med hovedsæde i Sverige.

Airlog er en full-service speditørvirksomhed, der har etableret sig solidt på markedet for luft-og søfragt i Danmark og Sverige. Airlog har specialiseret sig i at servicere små og mellemstore kunder. Sidste år omsatte virksomheden for 417 millioner svenske kroner.

Opkøbet er et skridt i Scan Global Logistics' strategi om at styrke tilstedeværelsen på de nordiske markeder, ikke mindst på det svenske.

- Airlog er med deres komplimenterende forretningsmodel og kundefokuserede organisation et godt match til os, siger Jesper Nielsen, adm. direktør for Scan Global Logistics.

- Airlog har udvist en imponerende vækst i deres kerneforretning og har samtidig haft succes med at komme ind på markedet for express-leverancer. Det vil give os en solid platform til at styrke vores netværk og øge vores position, som kundens første valg af speditør på det nordiske marked.
Johan Rosenkvist, adm. direktør for Airlog Group, glæder sig på sine medarbejderes vegne.

- Vi er overbevist om at fremtiden vil give os mulighed for at servicere vores kunder endnu bedre og anvende vores fælles styrker til fortsat at vækste og differentiere os på markedet, siger han.

Købet er underlagt godkendelse af myndighederne, og forventes afsluttet i første kvartal af 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094