23948sdkhjf

Logistikkompagniet styrkes i Jylland

Med øget efterspørgsel og stigende interesse for Logistikkompagniets lager- og logistikløsninger styrker virksomheden sin salgsorganisation
Efter tre succesfulde kvartaler med øget vækst og tilgang af lager- og logistikopgaver både øst og vest for Storebælt opruster Logistikkompagniet på salgsfronten i Jylland.

− Gennem det sidste halve år har vi målrettet arbejdet på at opbygge relationer og tillad til markedet vest for Storebælt. Dialogen med en række virksomheder begynder nu at vise resultater, og vi har derfor behov for at udvide det rådgivningsteam, der betjener markedet vest for Storebælt, siger administrerende direktør Carsten Moberg.

Fokus på Jylland
Som led i virksomhedens offensiv i Jylland har Logistikkompagniet ansat Flemming Staal som ny seniorkonsulent. Flemming Staal er uddannet merkonom i international logistik og har tidligere beskæftiget sig med logistikløsninger, logistikdesign, netværksoptimering samt med salg- og kundeserviceprojekter.

Herudover har han løbende efteruddannet sig med en mini-MBA i leadership, Lean-ledelse fra VIA University College samt Six Sigma fra VIA University College.

- Det er værdifuldt for en markedsdrevet virksomhed som vores at have en stemme fra kundesiden med ombord. Derfor er det en stor fordel, at Flemming nu er en del af vores ledelsesteam. Med en tung uddannelse samt tyve års logistikerfaring fra virksomheder som PostNord og DHL har han godt kendskab til de krav, som markedet stiller til lager- og logistikoperatører, siger Carsten Moberg.

Optimering kræver velfungerende distribution
Flemming Staals mange år i transport- og logistiksektoren samt et enormt netværk i Jylland har givet ham et indgående kendskab til branchen og dens kunder.

− Effektiv lager- og logistikhåndtering hænger uløseligt sammen med en velfungerende distribution. Med benhård konkurrence i lager- og logistikbranchen er det derfor afgørende at kunne tilbyde kunderne effektive og intelligente løsninger, der kan optimere driften og øge bundlinjen. Her har Flemming en stor fordel ved at have mangeårig erfaring med procesoptimering i transportbranchen – og derfor er det en stor gevinst at have ham med ombord, understreger Carsten Moberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203