23948sdkhjf

30 år med tankrens

IATs tankrensningsanlæg i Kolding runder 30 år.
Den 1. december 2016 er det 30 år siden, at transportvirksomheden IAT indviede sit den gang banebrydende tankrensningsanlæg i Kolding.

Anlægget blev strategisk placeret tæt på motorvej E45. Det er stadig en god placering tæt på en stor trafikåre. Ved indvielsen i 1986 bestod anlægget af en enkelt bane - og det var med en vis spænding, at man spejdede efter den første kunde.. Var potentialet der? Kunne der tiltrækkes kunder?

Kunderne kom, og anlægget er sidenhen løbende udvidet og opdateret, så det i dag indeholder tre baner, hvoraf én er indrettet til rengøring af fødevaretanke efter HACCP-reglerne.

Siden starten er der også indført godkendelser indenfor både den kemiske industri og fødevareindustrien.

I dag er anlægget arbejdsplads for syv medarbejdere. De har gennem årene rengjort adskillige tusinde tankvogne, tankcontainere og IBC'ere. Gennem årene er der også indført en del mere IT. Dengang var der anvisninger og registreringer i papirer og tykke ringbind. I dag er tingene registreret elektronisk.

Kunderne kommer langvejs fra, og der kommer mange forskellige nationaliteter på anlægget, hvor chaufførerne kan få sig et bad og en kop kaffe, mens deres tankvogn bliver rengjort.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078