23948sdkhjf

Blue Water-stifter runder skartpt hjørne

Kurt Skov - manden bag Blue Water Shipping - har sat kursen udenlands på sin 70-års dag
Stifter og fortsat administrerende direktør i Blue Water Shipping-koncernen, Kurt Skov, har valgt at trække det offentlige stik på dagen for sin runding af 70-året - 22. november. I stedet er han med familie draget helt udenom al virak mod sydligere himmelstrøg. Selvom optræden udadtil gennem alle årene i koncernen har været en fasttømtret del af Kurt Skovs ledelsesstil.

Kurt Skov startede i sin tid firmaet med virke på Esbjerg Lufthavn som fragtspeditør derude. Men det blev shipping i alle dets former, der kom til at danne helhedsbilledet af firmaet. Ikke mindst det maritime. Selve navnet Blue Water relaterer i øvrigt også til, at Kurt Skov i en anden tid kom en del ude på Danmarks vestligste punkt - Blåvands Huk. Og firmaer skal jo have et navn...

Ud over at stå som stifter og aktiv CEO i BWS er Kurt Skov også manden bag den relaterede fond. Herunder er han bl.a. storsponsor for sportsmiljøet i det sydvestjyske. Og skulle i øvrigt stadigt være en habil - og ikke mindst stædig - cykelrytter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079