23948sdkhjf

Besko får ny direktør

Ny direktør får ansvar for drift og salg hos den store reservedelsgrossist.

Transportbranchens store reservedelsgrossist, Besko, får ny direktør fra årsskiftet. Det er den 38-årige Kim B. Jepsen, som fra 1. januar 2017 udnævnes til direktør med ansvar for salg og drift i den danske del af forretningen.

Kim B. Jepsen kom til Besko i 2013 fra KH Onestop, hvor han var driftschef.

- Kim har været en vigtig brik i den positive udvikling, som vi har været igennem, udtaler adm. direktør Thorsten Winterberg.

- Kim har gennem sin indsats de seneste tre år på fornemmeste vis formået at gøre en stor forskel både i forhold til medarbejdere og kunder. Det gør udnævnelsen af ham til et naturligt skridt.

- Han har sin andel i, at vi i dag er en af landets førende reservedelsgrossister til den tunge sektor med stort set alt til lastbiler, busser, påhængs- og sættevogne.

Frigjort tid

Thorsten Winterberg får med udnævnelsen af Kim B. Jepsen frigjort tid til at fokusere på sin opgave som ansvarlig for moderselskabet - BPW Gruppens europæiske eftermarkedsstrategi. Det er en opgave, han har arbejdet med siden 2014.

- Ud over denne opgave fungerer Thorsten Winterberg også som direktør i det nordtyske datterselskab, Besko Nutzfahrzeugteile GmbH.

Besko beskæftiger 80 medarbejdere fordelt på ni afdelinger i Danmark. Det er i Aalborg, Århus, Herning, Kolding, Padborg, Esbjerg, Odense, Greve og Næstved.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422