23948sdkhjf

Firmafødsel med 15 lastbiler

Nyt transportfirma ser dagens lys i Trekantområdet.

På en de sidste dage i 2016 startede et helt nyt transportfirma for første gang sine 17 nye biler op.

Det nye firma, som er hjemmehørende i Taulov ved Fredericia, bærer navnet DK Logistik A/S. Firmaet har fokus på dag- og natdistribution af gods, til levering med- og uden kran ude hos kunderne.

Bag det nye firma, står tre kendte vognmandsvirksomheder: Johs. Sørensen & Sønner A/S, Brabrand, P. Fournaise A/S, Fredericia, og Ejler Chr. Knudsen A/S, Holstebro.

Claus Terkelsen er ansat som direktør i det nye firma, mens vognmand Lars Sørensen er formand for bestyrelsen.

Vognparken består foreløbig af to Renault Master varevogne og 15 Scania P 360 6x2.

- De nye lastbiler skal i første omgang anvendes til natdistribution af gods, der fortrinsvis skal aflæsses med kran, fortæller bestyrelsesformand Lars Sørensen.

- Vi forventer, at der inden for kort vil ske en ekspansion, som vil kræve indsættelse af flere nye lastvogne og tilhørende materiel.

Opbygget med kran og lad

Alle 15 lastbiler er bygget op med HMF-kraner af typen 1820 K4 og 7,6 meter lange krandistributionslad fra Vandborg Karosserifabrik i Lemvig.

For at sikre god surring af lasten, er alle lad udstyret med Vandborg Karosserifabriks nye skrå indvendige ladkant med surringsøjer, som gør det let at surre såvel udvendig som indvendig i ladet, samtidig med at surringerne ikke lige slipper taget. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094