23948sdkhjf

ITD-direktør lægger ny kurs

Evne til at gå nye veje og skabe en stærk politisk synlighed er omdrejningspunktet for den kurs, som Carina Christensen ønsker at lægge for ITD.

Allerede på sin første arbejdsdag åbnede ITD’s nye adm. direktør Carina Christensen lidt op for posen for, hvad hun vil lægge vægt på i sit arbejde fremover for medlemmerne.

- Jeg har sagt ja til jobbet, fordi transport- og logistikbranchen er et af de vigtigste erhverv i vores samfund. Det er et erhverv, der står over for enorme forandringer de kommende år. Jeg vil arbejde løsningsorienteret for vores medlemmers mærkesager.

Med et stærkt kendskab til Christiansborg og den politiske verden adresserede hun også behovet for en stærk politisk position og evnen til at gå nye veje som en del af ITD’s fremtidige kurs.

- Vi står med et transportmarked, der ændrer sig hurtigt. Innovation er et vigtigt indsatsområde, også selvom det til tider kan være vanskeligt for virksomheder at implementere nye systemer og nye måder at tænke på. Det er her, vi i ITD skal bruge vores kompetencer og yde vores bedste for at løse de problematikker, der måtte opstå, sagde Carina Christensen.

- Transport- og logistiksektoren er et gennemreguleret erhverv. Derfor skal vi sikre, at vi indtager en stærk politisk position med klare politiske holdninger og være tæt på de beslutninger, der træffes på Christiansborg og i Bruxelles. Samtidig skal vi evne at samarbejde bredt med de organisationer, der ønsker at fremme branchen og samfundet, som vi gør det.

I den kommende tid vil Carina Christensen bruge kræfterne på at lære ITD’s organisation og ikke mindst medlemmerne rundt om i landet bedre at kende. Det handler ifølge ITD’s nye direktør om at komme helt tæt på og derigennem forstå branchen og virksomhedernes daglige udfordringer bedre.

Carina Christensen kommer fra en stilling som adm. direktør i Nordisk Innovation. Hun har en fortid som selvstændig erhvervsdrivende, medlem af Folketinget for det Konservative Folkeparti og har desuden siddet på en række ministerposter herunder som transportminister. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094