23948sdkhjf

Blue Water vinder kontrakt på tunge transporter

De kommende fem år bliver alle Bladt Industries A/S’ interne heavy load-transporter på Lindø udført af Blue Water

Blue Water har indgået en femårig rammekontrakt på interne heavy load-transporter hos Bladt Industries, som styrker virksomhedens tilstedeværelse på Lindø.

- Vi sørger for de interne transporter for Bladt med SPMT og blokvogn. Godset er forskellige typer komponenter, som kan have en vægt på op til flere hundrede tons. Vi har et godt og tæt samarbejde med Bladt, som kun bliver styrket yderligere med underskrivelsen af denne kontrakt, siger Kim Thygesen, som er ansvarlig for Blue Waters aktiviteter på Lindø.

Tæt på kunderne
Siden Blue Water Lindø blev etableret i 2011, har kontoret markeret sig med en positiv udvikling.

Operationerne og aktiviteterne tæller transport, stevedoring, havneagentur og øvrige havnerelaterede opgaver samt håndtering og transport af tunge enheder på op til 1000 tons. Med kontorets placering, kun et stenkast fra havnen, har kunderne ikke langt til de lokale eksperter. 

Tidligere har kontorets 35 medarbejdere været involveret i større projekter som Odins Bro. Til denne opgave var Blue Waters projektspecialister ansvarlige for at transportere broens fag, som hver vejede over 2000 tons.

Tidligere samarbejde med Bladt Industries tæller blandt andet port handling, stevedoring og agency i forbindelse med Wikinger Offshore havmøllepark samt en række forskellige ydelser i forbindelse med anlæggelsen af Stibroen i Odense. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172