23948sdkhjf

Det går godt hos Protruck

Protruck A/S er vokset fra syv til 55 mand på få år - nu er virksomheden i fuld gang med at tage markedsandele fra konkurrenterne

Michael Laursen har været i gaffeltruckbranchen det meste af sit liv, først i familievirksomheden Dantruck A/S, som blev solgt for 15 år siden, og nu i fuld gang med at udvide og udvikle Protruck, som han har bygget op fra bunden.

Det skriver stiften.dk.

Salget af familievirksomheden var med til at ruste ham økonomisk til at kaste sig ud i iværksætter-eventyret, og Protrucks succes har for længst overgået de første forsigtige planer.

Investeringslysten vokser
De første år har krævet en ekstrem arbejdsindsats, men han har det sjovt med det, han laver, og det er en forudsætning for at få succes.

Fremgangen de seneste fem år vidner om, at det går godt for dansk erhvervsliv lige nu. Gaffeltruckbranchen er et industribarometer, og når virksomhederne har det svært, køber de færre maskiner - når det går godt, investerer man igen, som Protruck oplever det i øjeblikket.

Derfor tør han godt være mere ambitiøs for fremtiden. Protruck sidder i øjeblikket på omkring fem procent af det danske marked for gaffeltrucks, og om fem år skulle tallet gerne være det dobbelte.

Som alle andre brancher har gaffeltruckbranchen fokus på miljøet, og udviklingen betyder, at flere maskiner i dag er batteridrevne og kører på el i stedet for diesel og gas. To-tredjedele af maskinerne på det danske marked er i dag el-drevne.

Kilde: stiften.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235