23948sdkhjf

Alle syv lastbilmærker er med

Scania er tilbage på transportmessen i Herning efter fravær i 2015.

Med Scania Danmarks tilmelding kan MCH Messecenter Herning ånde lettet op. Alle syv lastbilmærker deltager officielt på messen.

I alt har mere end 280 udstillere sikret sig en stand på Transport 2017, heriblandt de syv store lastbilmærker: Volvo, Scania, MAN, Mercedes-Benz, Iveco, DAF og Renault.

Ved transportmessen i 2015 glimrede Scania med sit fravær, men nu er man klar igen – ikke mindst fordi man gerne vil vise den helt nye Scania S-serie frem. Den er blevet kåret til Truck of the Year 2017.

- Vi er stolte over at kunne præsentere Truck of the Year for vores kunder på transportmessen i Herning, siger adm. direktør Janko van der Baan, Scania Danmark.

- S-serien er ikke kun en ny lastbil. Det er en gennemtænkt lastbil, der er udviklet for at skabe effektivisering for kunden. Digitaliseringen er integreret, så kunden hele tiden sikres maksimalt udbytte for sin investering.

God oplevelse

Med alle lastbilmærker på plads og mere end 280 udstillere kan man som besøgende se frem til en af de flotteste transportmesser nogensinde.

- For MCH er det vigtigt at skabe en god oplevelse for de besøgende på Transport 2017. Vi har derfor haft fokus på at leve op til den forventning, som man har, når man besøger messen, siger projektleder Betina Engholm, MCH, som glæder sig over den enorme opbakning.

Transport 2017 bliver Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen og gennemføres for 14. gang i MCH Messecenter Herning. Der sker i dagene 23.-25. marts 2017.

 

 

Artiklen er en del af temaet Transport 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111