23948sdkhjf

ITD køber trailer-system

Systemet Trailermate sikrer en bedre kommunikation mellem chauffører, vognmænd og speditører.

Brancheorganisationen ITD har købt IT-løsningen Trailermate, der giver chauffører mulighed for - med deres smartphone - at registrere trailerens stand, når de henter og afleverer en trailer.

På den måde kan man hurtigt og nemt registrere trailerskader digitalt – både med billeddokumentation og en elektronisk trailerrapport, der kan ses med det samme af speditøren og vognmanden.

Trailermate overvåger også de indkomne trailerrapporter og kan opsættes til at generere alarmer, hvis der er noget, der skal håndteres. Det gør arbejdet nemmere og minimerer tiden på administration, så kun rapporter med skader på behandles.

- Mange vognmænd og transportfirmaer bruger allerede systemet, og vi mener, at systemet kan komme endnu flere af vores medlemsvirksomheder til gode, siger salgschef i ITD, Anne M. Thyssen.

- Trailermate er en rigtig god skadeshåndtering, men systemet sikrer også en bedre kommunikation mellem chauffører, vognmænd og speditører.

- Trailermate er et bevis på, at der laves gode IT-løsninger til transportbranchen, der gør livet nemmere for alle parter. Det arbejde vil vi i ITD gerne understøtte, da digitaliseringen vinder mere og mere indpas i transporterhvervet. Den omstilling skal vi tilpasse, slutter Anne M. Thyssen.

Trailermate er udviklet af firmaet Multi:IT A/S.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078