23948sdkhjf

DFDS‘ nye ro/ro fragtskibe søsat i Flensburg

Den første af DFDS‘ to nye ro/ro fragtskibe, er netop blevet navngivet ved værftet Flensburger Schiffbau-Gesellschaft

’Gardenia Seaways‘ er navnet på den første af DFDS’ nye ro/ro fragtskibe.  Skibet blev navngivet på Flensburger Schiffbau-Gesellschaft den 17. februar 2017. Den næste skib skal leveres i Flensburg i september.

Begge skibe er 210 meter lange med en kapacitet på 262 trailere og har en 4.076 meter lastplads. DFDS, som vil sætte de to skibe i drift i Nordsøen, har allerede seks skibe i drift. Alle leveret af Flensburger Schiffbau-Gesellschaft i årene 2004-2007.

- Volumen på alle ruter i DFDS’ netværk er vokset betragteligt, og vi anvender allerede tæt ved hele den tilgængelige kapacitet i vores eksisterende flåde, forklarer Peder Gellert, EVP i DFDS’ shipping division og tilføjer:

- Skibets design, som er udviklet i Flensburg, lever op til de nuværende miljøkrav, reducerer brændstofforbrug og giver meget bedre håndtering ved lastning og lodsning.

Overvejer yderligere nybygninger
De to nye skibe vil øge DFDS’ shipping kapacitet i Nordsøen med 20 procent i forhold til tonnagen, de erstatter.

- ’Gardenia Seaways‘ er første skridt for DFDS i et ambitiøst nybygningsprogram. De to skibe fra Flensburger Schiffbau-Gesellschaft får i 2019 følgeskab af yderligere to ro/ro fragtskibe. De bliver de største fragtskibe i DFDS’ flåde til dato, siger Peder Gellert.

- DFDS overvejer også fremtidige nybygning af kombinerede fragt- og passagerskibe, samt erstatninger til cruisefærge passagerflåden. 

 

Artiklen er en del af temaet Video.

Læs mere om: DFDS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116