23948sdkhjf

Skovtransportfirma udvider i Østjylland

Starter et strategisk samarbejde med Rygaard Transport

Auning Transport ApS, Randers, og Rygaard Transport & Logistics A/S, Grenaa, har indgået et strategisk samarbejde inden for skovtransport.

Rygaard overtager en tredjedel af Auning Transport og får en plads i firmaets bestyrelse. Til gengæld udvider Auning Transport sin flåde ved at overtage tre af Rygaards skovbiler.

Aftalen træder i kraft fra den 1. marts 2017.

Auning Transport, der primært transporterer råtræ, blev stiftet i 2010. Forretningen har løbende vokset sig større og tæller i dag 15 chauffører. For to år siden solgte Auning Transport halvdelen af firmaet til Bach & Pedersen Fragt i Randers. Siden har firmaet været på udkig efter flere samarbejdspartnere, så man i fællesskab kan skabe vækst inden for skovtransport-området.

Det gør man nu sammen med Rygaard Transport & Logistics, der i forvejen har aktiviteter inden for skovtransport og ønsker at styrke dette forretningsområde.

Driften af Auning Transport ApS fortsætter som hidtil med Brian Graff som daglig leder og direktør samt Torben Bach som administrativ ansvarlige for bogholderi og den øvrige drift. Gert Rygaard indtræder som formand i den nye bestyrelse i Auning Transport ApS, hvor Brian Graff og Torben Bach udgør den øvrige bestyrelse.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079