23948sdkhjf

Årets lærling 2017

Kender du en exceptionel dygtig lærling, der fortjener at blive fejret?

Hvert år kårer DI’s regionalforeninger landet over ”Årets lærling”. I år bliver ingen undtagelse, og nu er der åbent for indstillinger i 17 af DI’s 19 regionale foreninger.

I de sidste to regionalforeninger – DI Østjylland og DI Randers-Norddjurs – uddeles i stedet Dansk Industri og Håndværks Medaljefonds.

Alle elever og lærlinge, der i løbet af det sidste år har færdiggjort – eller næsten færdiggjort – en erhvervsuddannelse på en DI-medlemsvirksomhed, kan komme i betragtning.

- Det er en fordel, men ikke et krav, at de har gode karakterer. Til gengæld er det vigtigt, at indstillingen beskriver og fremhæver særlige, ”sjove” eller inspirerende historier om personen, siger underdirektør Hanne Schou, DI Regionalforeninger.

De 17 vindere vil blive hædret i regionalforeningerne i løbet af maj og juni, og udover et ur, diplom og blomster inviteres de også til en frokost med formanden for Dansk Metal, Claus Jensen, samt administrerende direktør Karsten Dybvad, DI i Industriens Hus i København.

- Der er udsigt til stor mangel på faglærte, samtidig med at tilgangen til erhvervsuddannelserne gennem mange år har været faldende. Derfor skal vi gøre en stor indsats for at inspirere flere dygtige unge til at tage en erhvervsuddannelse inden for industrien, siger Hanne Schou.

- De regionale vindere er gode forbilleder for mange andre. Men man kan heller ikke overvurdere den betydning det har, at den virksomhed, eleverne og lærlingene arbejder på, sætter så stor pris på dem, at de vil indstille dem til prisen, tilføjer hun.

Kilde: TUR

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078