23948sdkhjf

Ny trafikplan bliver en fordel for Horsens Havn

Plan giver sikkerhed for fremtidige investeringer i Horsens Erhvervshavn, mener havnedirektøren

Horsens Kommune har fremlagt en trafikplan, som i den grad kommer til at tilgodese havnen i fremtiden. Det oplyser havnen på sin hjemmeside.

- For havnen og de ca. 800 arbejdspladser, der er forbundet med havnen, er denne plan meget vigtig. Planen understreger, at Horsens ønsker en aktiv erhvervshavn i mange år fremover, og for virksomhederne betyder det, at den sidste rest af tvivl om fremtiden nu må være visket bort. Erhvervshavnen er her også i fremtiden, og for virksomhederne giver det en sikkerhed for, at det kan betale sig at investere i Horsens, siger havnedirektør Claus Holm Christensen.

En væsentlig del af planen er anlæggelsen af en ny vej i forlængelse af den nye, sydlige omfartsvej. Den nye vej skal forbinde havnen med Bollervej og det har to åbenlyse gevinster: Dels giver det en klart kortere transporttid fra havnen til motorvejen, dels trækker det meget af den tunge og langsommere trafik ud af midtbyen til gavn for borgerne.

Med til billedet hører, at den nye motorvejstilkørsel ved Hatting fra sommeren 2018 giver en bedre og direkte til- og frakørsel for aktiviteterne på havnen.

Foreløbig opererer planen med, at den nye omfartsvej skal stå færdig om godt 10 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234