23948sdkhjf

Bjarne Routhe er gået bort

Stifteren af blandt andet Lastbil Magasinet er gået bort efter længere tids sygdom

Bjarne Routhe, medstifter og indehaver af Danske Transport Medier ApS, er gået bort fredag 17. marts

Bjarne Routhe var igennem et helt arbejdsliv et engageret og kendt ansigt inden for transportbranchen. Bjarne var uddannet speditør, men det blev især inden for medieverdenen, at han satte sit klare aftryk på branchen – til at starte med gennem en årrække som sælger på Danmarks Transport-Tidende.

I 1997 etablerede Bjarne Routhe sit livsværk, da han sammen med Lorents B. Rasmussen stiftede fagbladet Lastbil Magasinet, som de med succes drev sammen i mere end et årti. I 2008 overtog Bjarne Routhe det fulde ejerskab af Lastbil Magasinet.

I 2013 blev fagbladene Trans Inform og Danmarks Transport-Tidende indlemmet i mediehuset, som derefter skiftede navn til Danske Transport Medier.

Bjarne Routhe satte ikke kun sit præg på transportbranchen, men var også stærkt engageret i det østjyske erhvervs-, kultur- og fritidsliv, ikke mindst i sin hjemby Odder.

De sidste par år af Bjarnes liv var præget af sygdom, og 1. januar 2017 overlod han den daglige drift af Danske Transport Medier til sin hustru, Jeanette Routhe. Danske Transport Medier ligger i dag i Skanderborg og beskæftiger 16 medarbejdere.

Bjarne Routhe blev 59 år. Han efterlader sig sin hustru og to børn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062