23948sdkhjf

Sidste transportmesse for Betina Engholm

Fortsætter karrieren som chef for FDM Jyllandsringen.

Transport 2017 blev den sidste for projektleder Betina Engholm i MCH Messecenter. Allerede i februar blev hun udnævnt til afdelingschef for FDM Jyllandsringen; men hun lovede at gøre Transport 2017 færdig for MCH Messecenter Herning. Indtil da har hun måtte dele sin arbejdsdag mellem de to arbejdspladser.

- Det var vigtigt for mig at sætte et ordentligt punktum for transportmessen – både over for udstillerne og for arbejdspladsen. Det er jeg utrolig glad for, at min nye arbejdsplads har accepteret, siger Betina Engholm.

- Specielt er jeg glad for, at min sidste transportmesse blev så stor en succes med tilfredse udstillere og mere end 25.000 besøgende. Det var dejligt.

Betina Engholm kom til MCH Messecenter Herning i 2009 og havde med transportmessen at gøre lige fra starten. Hun blev projektleder på messen i de svære år efter finanskrisen; men det lykkedes -  trods alle odds - at få messen op igen. Med 2017-udgaven synes messen at være tilbage på rette køl som Skandinaviens største indendørs fagmesse for transport.

Betinas afløser er Nikolaj Haubjerg Jørgensen, som har været ”næstkommanderende” de to seneste transportmesser.

 

Danmarks største racerbane

Betinas nye arbejdsplads, FDM Jyllandsringen, har som formål at højne trafiksikkerheden herhjemme. Det er et arbejde, hun glæder sig til at kunne koncentrere sig 100 procent om nu.

- Det handler om at skabe bedre bilister dels gennem de skoler, der benytter stedet til uddannelse, dels gennem det køretekniske anlæg, som vi også råder over.

Mest kendt er Jyllandsringen dog for at være Danmarks største sted for motorsport med landets længste racerbane på 2,3 km.

Mindre kendt er det, at Jyllandsringen også kan bruges af private firmaer til arrangementer, produktpræsentationer og andre events. Det hører også med til arbejdet at fremme den del af aktiviteterne.

 

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079