23948sdkhjf

Farlige situationer ved ramper skal løses

Fredericia Kommune er i dialog med Vejdirektoratet om en løsning på de trafikale problemer omkring Taulov Transportcenter.

Dagligt opstår der farlige situationer med bilkøer ved motorvejsfrakørslerne i Taulov, og det skal der gøres noget ved, mener medlemmerne af Taulov Transportcenter.

Det skriver Fredericia Dagblad.

- Vi oplever ofte kødannelser på motorvejsramperne og nogle gange helt ud på motorvejen. Det er en meget farlig situation, både for de lastbilchauffører og andre, som holder i køen, men også for den øvrige trafik på motorvejene, siger Klaus G. Andersen, administrerende direktør for Fredericia Shipping A/S, der netop har åbnet en stor kombiterminal i Taulov.

Vækstdirektør Mogens Bak Hansen fra Fredericia Kommune kan oplyse, at de kommunale myndigheder er i dialog med Vejdirektoratet om de trafikale problemer i Taulov.

Nils Skeby, formand for Taulov Transportcenter, fortæller, at der er bedre skiltning på vej til den del af det store erhvervsområde, som huser transport- og logistikvirksomhederne.

- Vi lægger op til en bedre skiltning på motorvejene, så chaufførerne straks bliver ledt i den rigtige retning, forklarer han til Fredericia Dagblad.

Kilde: Fredericia Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095