23948sdkhjf

System Transport skifter ejere

John Øholt har besluttet at afhænde sit livsværk.

Med virkning fra i går den 6. april har John Øholt besluttet af afhænde sit livsværk, transportfirmaet System Transport A/S i Herning. Virksomheden er blevet overtaget af Tony Jakobsen og Industri Udvikling.

Tony Jakobsen er først og fremmest kendt som adm. direktør for TNT Express i Danmark og Norden i en årrække. Industri Udvikling er en dansk fond - ejet af Lønmodtagernes Dyrtidsfond - der investerer i danske virksomheder.

John Øholt startede System Transport med to kolleger i 1979. John Øholt overtog senere hele ejerskabet af virksomheden, og herefter begyndte det at gå stærkt med afdelinger i Polen og Tyskland. I dag har System Transport også en stor afdeling på Sjælland - i Øm ved Roskilde.

System Transport har specialiseret sig i transport- og logistikløsninger for tekstilbranchen med særligt fokus på hængende konfektion og konfektion pakket i kartoner. System Transport tilbyder også transporter til og fra Østeuropa.

 

Et skifte på kommandobroen

- Det har været en spændende rejse og en fantastisk tid i mit liv, siger John Øholt. Jeg er nu fyldt 70 år, så jeg synes at tiden er moden til et skifte på ejerfronten og kommandobroen.

- Det har været vigtigt for mig, at System Transport bliver drevet videre af et stærkt og professionelt team. Det synes jeg, at vi har fundet i Tony og Industri Udvikling. Det er folk med en stærk baggrund – både fagligt og økonomisk.

- Det har også været vigtigt, at de vil drive og udvikle virksomheden videre med kunderne og medarbejderne i fokus. Det har jeg det rigtig godt med, siger John Øholt.

Han understreger, at han ikke går helt fra borde. Han fortsætter i bestyrelsen og vil stadig have sin gang virksomheden.

- Måske ikke dagligt, men jeg vil stadig være tæt på og ikke længere væk end et telefonopkald, siger han.

 

Fortsætter i samme ånd 

Tony Jakobsen, som er tiltrådt som adm. direktør hos System Transport den 6. april, er både glad og stolt over, at han skal overtage tøjlerne fra John Øholt.

- Vi overtager en stor og meget veldrevet virksomhed. Det er vigtigt for mig at understrege, at System Transport skal føres videre i den samme ånd og med den samme gode kvalitet, som man i dag kender System Transport for.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096