23948sdkhjf

DHL vil halvere CO2 i 2025

Det verdensomspændende kurerfirma DHL Express og moderselskabet Deutsche Post DHL Group lover at halvere sin CO2-udledning i 2025 og være helt rene i 2050

Transportbranchen er en af de store CO2-udledere. Men nu går det verdensomspændende kurerfirma DHL Express og moderselskabet Deutsche Post DHL Group ind i kampen for at vende udviklingen - med ambitioner om at halvere sin CO2-udledning i 2025 og intet udlede i 2050.

Virksomheden har sat sig nogle ambitiøse grønne mål, og har ved tidligere klimamål vist sig at nå dem hurtigere end planlagt.

- De beslutninger vi træffer i dag er afgørende for, hvordan vores børn vil leve om 30 år, siger Frank Appel, der er CEO for Deutsche Post DHL Group.

Deutsche Post DHL Group ønsker at blive markedsførende inden for grøn logistik og planlægger derfor at udvide sin portefølje af grønne produkter og tjenester for at hjælpe sine kunder med at opnå deres egne mål for en bedre beskyttelse af vores alles klima.

Koncernens klimamål om at ikke at udlede drivhusgasser i 2050 gælder både for dens egne aktiviteter og for dens underleverandører.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078