23948sdkhjf

Lastbilens dag inspireret af landbruget

Hjortdal Specialtransport ved Frank Nørager & Co. vil være med til at fortælle gode historier om transportbranchen

Transportbranchen skal lige som landbruget have en dag, hvor alle branchens gode sider vises frem. Det mener Ditte Nørager, der er hjernen bag det nye Lastbilens Dag, som finder sted 22. April hos Hjortdal Specialtransport ved Frank Nørager og Co. A/S i Fjerritslev.

- Jeg fik ideen, fordi jeg hvert år med mine tre børn er til åbent landbrug, som er et super imagepleje af deres branche. Så derfor tænkte jeg, at det bør vi også gøre for at styrke vores image for ikke altid kun at være dem, der fylder på vejene. For vi er så meget andet og mere – blandt andet også dem, der sørger for, at mange varer kommer frem, så der er masser af gode historier at fortælle, siger hun.

Transport og leg for alle aldre
Hjortdal Specialtransport ved Frank Nørager og Co. A/S har derfor kørt lastbilen frem i forreste række for at være med til at skabe mere opmærksomhed og et bedre omdømme af transportbranchen.

Og der er specielt tænkt meget på at tiltrække børnefamilier, for der er både trafiklegeplads, fjernstyrede biler og så selvfølgelig også mulighed for at komme op i et førerhus og føle og røre ved en rigtig lastbil.

- Vi havde for ikke så længe siden besøg af et par 0. klasser, og mange af børnene havde aldrig været tæt på en lastbil eller været oppe i én. Så derfor vil vi gerne vise børnene, hvad vi går og laver, fortæller Ditte Nørager.

Børneulykkesfonden er også med på dagen, og der vil også være en masse konkurrencer for børn.

Få øjnene op
Men der nu også tænkt på de unge, for de må selvfølgelig også gerne komme tæt på lastbilerne. De kan også komme i Job i transports simulator.

- Vi mangler jo nye medarbejdere i branchen, så jeg håber da, at der kunne være et par børn og unge, der kunne øjnene op for vores branche, mener Ditte Nørager.

I den anden af ende af spektret er der også sørget for, at en del veterankøretøjer tager turen til Fjerritslev til Lastbilens dag, der bliver arrangeret for første gang.

- Vi håber, at der kommer rigtig mange besøgende, men det er svært at sige, hvor mange, der kommer. Men alle er velkomne, så det er bare med at møde op, siger Ditte Nørager.

Fakta:
- Lastbilens dag finder sted lørdag den 22. april fra klokken 10 til 15.
- Arrangementet finder sted hos Hjortdal Specialtransport ved Frank Nørager & Co. A/S, Fabriksvej 8, 9690 Fjerritslev.
- Det er Hjortdal Specialtransport ved Frank Nørager & Co. A/S, der arrangerer dagen sammen med vognmand Henrik Sørensen.
- Der er gratis adgang for alle.
- Der er mulighed for at købe pølser og drikkevarer samt kage og kaffe på stedet. Man er også velkommen til selv at medbringe maden.
- Arrangementet er støttet af FDE Fonden med 35.000 kroner.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188