23948sdkhjf

Terminaltraktorer i seks kilometer lang kø

N.C. Nielsen har siden år 2000 solgt et tusinde Terberg terminaltraktorer

N.C: Nielsen har rundet en milepæl i virksomhedens historie. Balling-virksomheden har solgt og leveret over ét tusind Terberg terminaltraktorer gennem årene til en bred vifte af kunder. Antallet ville svare til knapt seks kilometer, hvis man stillede terminaltraktorerne op i en lang række.

N.C. Nielsen overtog det dansk Terberg-agentur i 2000. I 2005 blev agenturet udvidet til at gælde både Danmark, Norge og Sverige, og samme år blev selskabet Terberg Scandinavia oprettet med særskilt salgs- og serviceafdeling i Danmark, en svensk afdeling i Göteborg og en afdeling i Oslo, der arbejder sammen med lokale forhandlere på heavy duty-området.

Rekordåret 2016
Gennem årene er det gået støt fremad med salget, og i de seneste år er det gået rigtigt stærkt.

Eksempelvis solgte N.C. Nielsen 116 fabriksnye Terberg terminaltraktorer i 2016 til havne, distributionscentre og produktionsvirksomheder.

- Vi glæder os over den stigende salgskurve og forventer, at salget vil vokse de kommende år.

- Flere og flere ser fordelen ved en terminaltraktor. De er robuste, har høj førerkomfort, er miljøvenlige og har lave levetidsomkostninger. Desuden er der rig mulighed for at tilpasse dem til den aktuelle opgave, siger produktchef Bo Nørgaard.

Kram fra Holland
Terminaltraktorerne bliver designet, udviklet og fremstillet i Holland af den traditionsrige familievirksomhed Terberg-Benschop. Den har mere end 100 år på bagsmækken med produktion af lastbiler og andre køretøjer.

I 1973 valgte virksomheden at specialisere sig i at udvikle terminaltraktorer til det globale marked og dette har været et vigtigt forretningsområde.

- Terberg investerer store summer i innovation, produktudvikling og nye løsninger til fremtidens trailertrafik. Gennem årene har de opbygget en førende position på markedet for terminaltraktorer og de har i særlig grad formået at sætte førerkomfort i centrum, siger Bo Nørgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25