23948sdkhjf

HM Logistik køber vognmandsfirma

Pr. 1. maj overtager HM Logistik med base i Glud aktiviteterne i vognmandsfirmaet PR Transport i Horsens.

Med opkøbet af PR Transport styrker HM Logistik sine forretningsområder inden for kran/grab.

- Jeg har i alle årene set Per Rasmussen (indehaver af PRTransport, red.) som en dygtig, energisk og kompetent forretningsmand, som altid har gjort det godt. Det er en fantastisk mulighed for virksomheden at erhverv PR Transport, som er en anerkendt virksomhed i branchen. Per Rasmussen har ønsket at fortsætte i virksomheden, hvormed vi sikrer at knowhow, erfaring og viden videreføres og styrker vores forretning, siger Michael Mortensen, indehaver og direktør i HM Logistik.

Michael Mortensen driver ud over HM Logistik også HM Entreprenører og HM Grus.

Administrative fyldte for meget
Når Per Rasmussen har valgt at sælge til Michael Mortensen, så er det fordi, han efterhånden var kommet alt for langt væk fra det, han brænder for.

- Med en virksomhed af min størrelse begynder det administrative efterhånden at fylde mere end det praktiske, som jeg brænder for. Jeg har kendt Michael i mange år og vores virksomhedsfilosofi matcher hinanden, hvorfor det har været naturligt for mig at sælge til Michael. Nu glæder jeg mig til at indgå i kørselsteamet i HM Logistik, hvor jeg fortsat vil have kundekontakt til såvel nuværende som kommende kunder, siger Per Rasmusssen.

PR Transport fortsætter som selvstændig enhed, og Per Rasmussen fortsætter som kørselsleder for PR Transport og HM Logistik med base på Kometvej 13 i Horsens, hvor fra al udkørsel vil foregå.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093