23948sdkhjf

Pause i hvervning af nye medlemmer

ITD tager en time out i forhold til offensiv medlemshvervning. Vil bruge tid på at pleje de nuværende medlemmer.

ITD har de seneste fem år fået rigtig mange nye medlemmer, men nu vil brancheorganisationen bruge mere tid på at pleje de nuværende medlemmer fremfor at hverve endnu flere. Organisationen tager en såkaldt ”time out” i forhold til de senere års offensive medlemshvervning.

På fem år er der kommet 40 procent flere medlemmer til ITD. Alene i 2016 meldte 88 nye medlemmer sig ind i ITD, som nu tæller 823 medlemmer.

 - Vi er naturligvis glade for medlemstilgangen, men flere medlemmer betyder også et stort pres på vores ydelser, siger Carina Christensen, direktør for ITD.

- Vi er stærkt optaget af fortsat at kunne yde et meget højt serviceniveau. Vi ønsker at bevare nærheden til hvert enkelt medlem og at være en relevant og dygtig samarbejdspartner. Derfor har vi brug for at pleje vores eksisterende medlemmer og tage tid til eftertanke i forhold til at ”genfinde” ITD’s identitet som forening i lyset af den nye medlemssituation.

Resten af året slipper vi ”foden fra speederen” i forhold til vores offensive medlemshvervning.

- Vi byder stadig nye medlemmer, der selv henvender sig, velkommen, siger Carina Christensen. Sideløbende med opbremsningen sætter ITD gang i et strategiarbejdet, der skal fokusere på to ting.

- For det første vil vi se på, hvordan foreningen kan højne det faglige niveau og opkvalificere vores rådgivning og ydelser, så vi kan give en endnu mere kompetent og professionel betjening af vores medlemmer.

 - For det andet ønsker vi at se på, hvordan ITD kan blive stærkere og skarpere i det politiske arbejde både ude og hjemme.

- Vi vil især gerne være endnu dygtigere til at betjene de mange af vores medlemmer, der har vækstambitioner og ekspansionsplaner nationalt og internationalt, og som kan og vil bringe det danske transporterhverv fremad, slutter ITD-direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079