23948sdkhjf

11 gardintrailere til fragtfirma

Danmarks Fragt Service distribuerer gods i hele Europa

Danmarks Fragt Serivce A/S har fornylig hentet 11 fabriksnye 3 akslede Kel-Berg city-gardintrailere.

Danmarks Fragt Service har mere end 50 års erfaring i transportbranchen og beskæftiger 35 medarbejdere i dag under sloganet "Vi flytter Danmark". Virksomhedens kernekompetence omfatter distribution af gods, levering af pakker, kurérservice, samt import- og eksport-services med dør-til-dør transport og logistikløsninger i hele Europa, for både privat- og erhvervskunder.

Derudover har Danmarks Fragt Service også et stort og moderne lagerhotel med mange serviceydelser. Lagerhotellet er velegnet til oplagring af forskelligartede materialer, varer, produkter og er blandt andet godkendt til opbevaring af fødevarer og foder.

Stabilt chassis
City Trailernes chassis er opbygget med stærke tværvanger og forstærkninger, som giver meget stabilt chassis. Gardinopbygning har fast tag med presenning.

Der er monteret Zepro lifte 2.500 kg med 2 meter liftplade.

Bunden er en ståldørk lagt oven på 28 mm tykke hårdttræsplanker. Trailerne har seks forskydelige sidestolper med et alu-bræt forneden og 16 brædder.

Trailerne leveres med tre 9 ton BPW-aksler med tromlebremser. Der er lift på første aksel og Tridec tvangsstyring af bagerste aksel med stang-system.

Trailerne er XL-godkendte og har en tilladt totalvægt på 42.000 kg.

De nye city-gardintrailere er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221