23948sdkhjf

Seks år mere med Elmia

Samarbejdspartnere har underskrevet kontrakt som sikrer, at messen Elmia Lastbil er sikret frem til 2022

Elmia AB, Sveriges Åkeriföretag og Trailer Magazine har tegnet en ny seksårig aftale om sammen at forsætte med at arrangere messen Elmia Lastbil. Det betyder at Nordens største lastbilsmesse fortsætter med at indtage Jönköpingi august hverandet år frem til mindst 2022.

- Vi er så stolte over vores langvarige og fornyede samarbejde, som vi værdsætter meget højt. Messen er en enormt vigtig arena, hvor branchen kan udvikle ideer og samtidig løfter branchens image. Transport er en fremtidsbranche og det forstærkes af messen, siger Rickard Gegö fra Sveriges Åkeriföretag. 

Elmia Lastbil har fundet sted på Elmia i Jönköping siden 1983. Den gode relation mellem arrangørerne og forståelsen for branchen gør, at de rutinerede partnere også fremover arrangerer messen sammen.

- Det er unikt at vores langvarige, ambitiøse samarbejde fortsætter, siger SL Sjöberg, grundlægger af Trailer, som udgives af mediehuset Albinsson & Sjöberg.

- Det viser, hvilken styrke vi har i vores fælles engagement og hvilken betydning Elmia Lastbil har for transportbranchen.

Det fælles mål med aftalen er fortsat at være det største samlingssted for branchen. Hver udstilling tiltrækker omkring 35.000 besøgende og over 400 udstillere.

- Vi er meget glade for at vores nye aftale er på plads. Som en af arrangørerne er vi stolte over at få vist den tillid, at vi stadig får lov til at bidrage til at skabe Nordens største mødested for den brede transportbranche, som er så uhørt vigtig for at få vores samfund til at fungere. Messen betyder forståeligt nok også meget for Jönköping, siger Annika Brandin, projektleder for Elmia Lastbil.

Næste udgave af Elmia Lastbil løber af stablen 22. til 25. august 2018 på Elmia i Jönköping.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095