23948sdkhjf

Volvo FE med større muskler

Opdateret motor gør en af Volvo Trucks’ mest alsidige modeller til et stærkt alternativ for mere krævende transportopgaver

Volvo FE lanceres nu med 350 hk/1400 Nm og en ny foraksel til akseltryk på op til ni tons. Det gør en af Volvo Trucks’ mest alsidige modeller til et stærkt alternativ for mere krævende opgaver inden for distribution, affaldshåndtering og let entreprenørkørsel. Volvo FE er designet til totalvægte på op til 44 t.

- Volvo FE er en fleksibel og smidig lastvogn, som opererer lige effektivt i regional trafik som i trafikbelastede byområder. Nu udvider vi dens anvendelsesområde ved at tilbyde et alternativ med højere ydelse og større nyttelast, som efterspørges af mange af vores kunder, siger Anders Edenholm, Segment Manager Distribution hos Volvo Trucks.

Volvo FE 350 er designet til totalvægte op til 44 t og er egnet både som opbygget lastvogn og som sættevognstrækker. Tipbiler, kranbiler og renovationsbiler er kun nogle af eksemplerne på, hvor den øgede kraft skaber forudsætningerne for øget produktivitet. Motoren – en D8K 350 Euro 6 – fås til alle førerhusvarianter, også til førerhuse med lav indstigning, og kan kombineres med Volvos I-Shift eller en fuldt automatisk gearkasse.

Volvo FE 350 vil blive markedsført på alle Euro 6-markeder med salgsstart i slutningen af juni og produktionsstart i september 2017. Yderligere produktnyheder i FE-programmet præsenteres i efteråret 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11