23948sdkhjf

Ny direktør i spidsen for DSV Solutions Danmark

DSV henter ny direktør med international erfaring og klare visioner om fremtidens lager- og logistikløsninger til Solutions-divisionen i Danmark

Den nye direktør i spidsen for Solutions-divisionen i Danmark er 56-årige Marcel Blomjous, der er født i Holland. Marcel Blomjous har en fortid i KLM Cargo, der har ført til 11 år med udstationeringer i lande som Egypten, Sydafrika og Italien, inden at han i 1998 skiftede til hollandske Frans Maas, som i 2006 blev en del af DSV.

Marcel Blomjous er en driftig herre med et klart mål for øje. De mange år i udlandet betyder, at Marcel i dag mestrer fem sprog og allerede nu har sat sig for at lære dansk.

I Frans Maas-tiden har Marcel besat forskellige chefstillinger inden for både drift og salg. Hans udprægede evne til at tænke kundebehov ind i nye og mere effektive løsninger blev for alvor understreget, da han som Site Manager for Amsterdam og Zaandam med stor succes integrerede tre lagerfaciliteter til ét ved at opføre et nyt 55.000m2 delvist automatiseret lager i Amsterdam.

Fokus på kunden og kvalitet
Solutions-divisionens nye administrerende direktør er ikke et øjeblik i tvivl om, hvor fokus skal ligge i forhold at levere værdiskabende lager- og logistikløsninger i dag og i fremtiden:

- Fokus skal afgjort være på den enkelte kunde og tilførslen af værdi i form af høj kvalitet med udgangspunkt i en forståelse i kundens behov. Kvalitet er en definerbar og foranderlig størrelse. Forstår vi derfor ikke vores kunder, kan vi levere nok så meget kvalitet uden at skabe værdi for den enkelte kunde.

Udover at sætte kunden i centrum er Marcel Blomjous meget optaget af brugen af it og nye teknogier til effektivisering og procesoptimering. Ifølge Marcel er it kernen i alle processer og samtidig noget, der stiller nye krav til forsyningskæden. Marcel Blomjous forklarer:

- Vi må ikke læne os tilbage, mens omverdenen ændrer sig med hastig fart. Internettet og e-handel har på mange måder ændret slutbrugernes behov og krav til levering, som alt andet lige stiller nye krav til forsyningskæderne hos vores kunder. Her spiller anvendelsen af nye teknologier en afgørende rolle i vores konstante fokus på den enkelte kunde. Slutbrugerne vil være velinformerede om status på leverancen, og denne transparens skal være til stede i forsyningskæden.

Plads til at tænke i andet end lagerløsninger
Den nye administrerende direktør besøger i øjeblikket de seks Solutions-faciliteter i Danmark og fortæller:

- Jeg ser et virkelig stærkt samlet team og nogle gode lagefaciliteter med en masse muligheder. Som leder er min opgave at lede udviklingen, så vi bliver endnu bedre inden for de industrier, som vi er gode til i dag.

Selvom Danmark rent geografisk er et lille land, mener Marcel bestemt, at der er plads til at tænke i løsninger, som bevæger sig ud over lagerdriften.

- Vi skal gøre en forskel for vores kunder, og her ligger tilførelsen af værdi ikke kun inden for lagerets fire vægge. Min vision er, at vi skal bevæge os mere mod hele supply chain-managementløsninger for kunderne. På den måde udnytter vi bedre det potentiale, der er i DSV, for at servicere kundernes totale forsyningskæder på tværs af Air & Sea, Road og Solutions.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.207