23948sdkhjf

DK-Miljø overtager Ringsted-virksomhed

Transport- og affaldsvirksomheden DK-Miljø A/S har overtaget Ole Larsen Vognmandsforretning Ringsted ApS.

Siden Christian Andersen overtog DK-Miljø i 2006, har transport- og affaldsvirksomheden haft fart på. Virksomheden fra Store Heddinge er flere gange blevet kåret som gazellevirksomhed af Børsen ,og i foråret blev den kåret som ”Årets Virksomhed” af Stevns Erhvervsråd.

Nu ekspanderer virksomheden ind på markedet for affaldsløsninger.

Pr. 1. juli har DK-Miljø således overtaget den 60 år gamle familievirksomhed Ole Larsen Vognmandsforretning i Ringsted, som har stor erfaring med håndtering og sortering af alle typer affald.

Det skriver DK-Miljø i en pressemeddelelse.

DK-Miljø er primært en virksomhed med speciale i transport, affald og biobrændsel. De seneste år har virksomheden dog bevæget sig længere og længere ind på markedet for affaldshåndtering – herunder særligt byggeaffald.

Med overtagelsen kan DK-Miljø tilbyde sine kunder afhentning af stort set alle former for affald - hvad enten der er tale om papir, pap, elektronik, brændbart, dagrenovation eller byggeaffald.

Vognmandsforretningen vil fortsat blive drevet som en selvstændig virksomhed, og de ansatte vil derfor ikke blive berørt at opkøbet. Ligeledes fortsætter de afgående ejere Kirsten og Carsten Larsen som ansatte nogle år endnu.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141