23948sdkhjf

Vognmand får lækker V8 Limited Edition med busplys og guld-lir

Den 23. januar leverede Scania i Horsens den fjerde af i alt 50 V8 Limited Edition-biler til vognmand Niels Hansen i Hedensted. Bilen er et ægte pragteksemplar med mange flotte opbygnings- og indretningsdetaljer.

Den 3-akslede trækker består af S-seriens store sovekabineførerhus i rød metallak med sort frontgrill. Trækkeren er blandt andet opbygget med alu-dørk i guld, specialdesignet V8-galge med vandmærker af tidligere udgaver af V8-lastbiler, to lodrette 6” udstødningsrør, afdækning under batterierne, 2-strengs hydraulikanlæg, Norges-bagende, ekstra lys i solskærmen og lygter og horn på taget.

Derudover har opbyggerteamet hos Scania i Vojens flyttet sidemarkeringslygterne i sideværnet på begge sider og efterfølgende monteret en ekstra lygte på hver side samt forberedt bilen til vinterkørsel med både sneplov og saltstrøer.

Ikke sparret på komforten
Bilen er også stylet med V8 Limited Edition pakken, der indeholder V8 stribesæt i guld og et dansk, specialproduceret V8-logo med vandmærker af tidligere udgaver af V8-lastbiler på begge sider af førerhuset.

Indvendigt er der ikke sparret på komforten, og her er bilen blandt andet udstyret med Premium førersæde med ventilation, Premium passagersæde, under- og overkøje, stort infotainmentsystem med 7” skærm, køleskab, kaffemaskine og stort klimaanlæg. Bilen har også alt i Scanias sikkerhedsudstyr.

Det er Fix Autopolstring, der har stået for behagelig indretning af førerhuset, hvor stylingen blandt andet byder på bus- og læderknappolstring, V8-jubilæumsrat med guldlister, interiør finish med guldlister i førerhuset, V8-jubilæumslogo broderet på sæder, dørbeklædning og motorkassen samt guldsyninger på sæderne. Skiltearbejde er lavet ved City Skilte i Horsens.

50 Scania V8 Limited Edition

I alt udbydes der 50 Limited Edition V8’ere til det danske marked.

Limited Edition nummer 1, 2 og 3 er designet af Scania Danmark. De resterende 47 biler vil blive designet af de interesserede købere, så de får mulighed for at skræddersy deres helt egen V8 Limited Edition.

På den måde vil alle 50 udgaver af denne Limited Edition serie være helt unikke og tilpassede den enkelte kundes behov.

Der er i øjeblikket solgt 10 Limited Edition modeller, hvorfor der kun er 40 biler tilbage til interesserede købere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125