23948sdkhjf

Nordjysk køb af Ketner

Det nye fællesskab tæller nu 60 medarbejdere. Ketner solgt for anden gang på halvandet år.
@KATEGORI:opkøb

Flere specialer, ingen ventetid og et stærkt landsdækkende fællesskab. Det er resultatet af, at Aalborg-virksomheden Nordjysk Diesel Elektro A/S pr. 1. april 2014 har overtaget Ketner A/S, som har afdelinger i både Aalborg, Viby, Holstebro og Hedehusene.

Nordjysk Diesel Elektro har eksisteret siden 1959 og har i dag 32 ansatte.

- Vi har travlt og har gennem en længere periode manglet kapacitet. Derfor har vi været på udkig efter udvidelsesmuligheder, siger Torben Hansen, direktør for Nordjysk Diesel.

- Et af vores stærke varemærker er, at vi servicerer uden ventetid. Med overtagelsen af Ketner kan vi fortsat leve op til den service. Det nye stærke fællesskab kommer til at sidde på en god del af reparationsmarkedet inden for diesel-reservedele.

Kompetencecenter

Nordjysk Diesel Elektro er et kompetencecenter af muligheder for biler. De 32 ansatte udfører al slags arbejde på biler på henholdsvis autoværkstedet, testcentret, dieselcentret og elværkstedet.

- Ketner har med sine specialværksteder samme profil som Nordjysk Diesel Elektro. I fusionen får vi endda styrket vores koncept med endnu mere ekspertise på dieseldelen, siger Torben Hansen.

- Nordjysk Diesel Elektro har for eksempel aldrig haft et turboværksted. Det har Ketner. Vi kommer i det nye stærke fællesskab også til at kunne tilbyde et fartskriverværksted, liftservice samt montering og servicering af lys og lyd til eksempelvis udrykningskøretøjer.

Navnet forbliver

Ketner fortsætter i eget navn på de samme matrikler som før fusionen, og Torben Hansen ser gode muligheder i det nye fællesskab, der nu bliver på i alt 60 medarbejdere.

Den tidligere direktør for Ketner, Michael Bache, fortsætter i den nye koncern som bestyrelsesmedlem. Han er også glad for det match, der er mellem Nordjysk Diesel Elektro og Ketner.

- Da Torben Hansen kontaktede mig i sin søgen efter udvidelsesmuligheder, var det ikke svært at se fordelene ved en fusion, siger Michael Bache.

Konkurs i 2012

Det 109 år gamle autofirma Axel Ketner med hovedsæde i Glostrup gik konkurs den 1. november 2012, men allerede 8. november 2012 overtog Michael Bache fra I.M. Jensen & Bache A/S aktiviteterne og de fire Ketner-afdelinger i Glostrup, Århus, Holstebro og Aalborg, som åbnede igen den 12. november.

Han overtog dengang cirka 30 af de omkring 40 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128