23948sdkhjf

Ny dansk importør af Ferrari

Der findes mange Ferrari-familier i Italien. En af dem producerer lastbilkraner. Nu har familien indgået en aftale med den danske lastbilmægler Morten Stegemejer.
Da Morten Stegemejer for et par måneder siden blev spurgt, om han ville importere Ferrari, var han overbevist, at italieneren i den anden ende af telefonen havde ringet forkert.

- Åhh, jeg tror ikke, det er mig du skal have fat i, svarede Morten.

Men det viste sig at være Ferrari kraner - og så kunne den nybagte lastbilmægler ikke sige nej. Stegemejer rejste til Norditalien, mødte familien og så fabrikken. Han var overbevist om, at det kunne være interessant.

Senere kom italienerne til Danmark, og så blev der underskrevet en aftale. Det skete for bare et par måneder siden. Morten Stegemejer har allerede haft den første kundetur med vognmænd til Italien.

- De var meget begejstret, fortæller han.

14 servicepunkter

- Jeg har også indgået aftaler med 14 opbyggere og værksteder om at stå for service på kranerne. Så det ser meget lovende ud, fortsætter Morten Stegemejer.

- Ferrari-kranerne kan sagtens sagtens sammenlignes med de øvrige mærker på markedet, siger Morten Stegemejer, som inden længe får den første Ferrari-kran hjem, så han kan vise den frem for interesserede.

- Jeg håber at blive klar til Transport Øst til sommer.

Står selv for salg

Indtil videre er det Stegemejer selv, der står for salget. Han får snart en medarbejder, der kan hjælpe med salget på Sjælland.

- Ferrari kraner har været i Danmark tidligere. Der var en forhandler i Slangerup, men det var fortrinsvis de små kraner, der blev solgt. Mere blev det ikke til, for så kom finanskrisen og satte en stopper for det.

Stegemejer understreger, at der gives 24 måneders garanti på Ferrari-kranerne. Alle kraner fra 11 til 74 ton/meter sælges i Danmark med Scanreco fjernbetjening og Sauer Danfoss hydraulikventiler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11