23948sdkhjf

Masser af nyheder på fynsk transportmesse

I næste måned finder årets største transportmesse sted. Vestfyn Trækker hedder messen, som samler alle væsentlige lastbilmærker og en lang række opbyggere og forhandlere af materiel. Mange udbydere af tilbehør og serviceydelser vil også være på plads side om side med brancheorganisationerne og fagmedierne.
@$ID/[No paragraph style]:

@KATEGORI:23.-25. maj

Man kan opleve mange nye produkter og udstillere, når transportmessen Vestfyn Trækker holdes fra den 23. til 25. maj 2014.

Ikke færre end 150 udstillere er sammen med tusindvis af produkter i år at finde på messearealet, der er udvidet til 55.000 kvadratmeter. Alle stande er for længst afsat, og udstillerlisten er offentliggjort.

Efter et 2013 uden transportmessen Vestfyn Trækker i Ejby lægges der ifølge arrangøren i år op til en udstilling med endnu flere nyheder end tidligere på programmet.

- Efter vi også i år har udvidet arealet, har vi fået plads til yderligere 13 stande. 150

udstillere er ny rekord. De mange firmaer har flere produktnyheder at vise frem end nogensinde før. Man kan altså roligt forvente, at årets messe bliver rigtig spændende og indholdsrig, siger adm. direktør Per Mikkelsen fra VBG Group.

Han oplyser, at VBG i år har tilført ekstra personaleressourcer for bedre at kunne håndtere den store arbejdsbyrde. I pår er teltene som noget nyt placeret efter avancerede 3D-tegninger for at undgå fejl.

Vestfyn Trækker kan i år byde velkommen til et stort antal nye udstillere. En af dem er Hydropac A/S, der på sin stand fremviser virksomhedens eget program af hydraulikstationer og el-styringer til transportbranchen.

– Vi er med, fordi vores samarbejdspartnere har positive erfaringer med at udstille på Vestfyn. Desuden har vi netop fået det danske agentur på radiostyringer fra Sistematica. Dermed bliver vi stærkere og mere konkurrencedygtige på totale hydraulikløsninger inklusive fjernbetjening, der lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Det glæder vi os til at vise landets mange opbyggere, forklarer direktør Jesper Frederiksen.

VBG udstiller selv

Også VBG selv viser produktnyheder frem på årets messe. På firmaets stand kan man opleve en bred vifte af nyheder inden for trækbjælker, gavlsæt og koblingstilbehør.

- Jeg vil fremhæve vores nye trækbjælke C7, som er en stærkere udgave af den traditionelle DB 75V, siger salgskonsulent Kim Kristensen fra VBG.

- Trækbjælken lever op til de nye regler for helbilsgodkendelse. Den kan også fås med overdrejningsindikator, der deformeres ved overbelastning af koblingen.

- På messen vil man også kunne se nærmere på vores kobling 795VR. Den er bygget til at kunne klare ekstreme forhold. Den vil sagtens kunne klare de nye kombinationer og totalvægte.

Fuld gang i Euro 6

Naturligvis kan man på messen også opleve masser af biler, der er godkendt efter emissionsstandarden Euro 6, som er et krav til nye lastbiler fra i år. Scania vil for eksempel fremvise en række nye modeller fra serien Streamline og en renovationsbil med Euro 6 gasmotor.

- Det er ikke kun lastbilens motorer, som giver Streamline-modeller en fremragende brændstoføkonomi. Der er også aerodynamiske forbedringer på spoilere, førerhus og sideskørter, siger salgskonsulent Peter Madsen fra Scania Danmark. Han mener, at man typisk vil kunne opnå brændstofbesparelser på 3 procent sammenlignet med andre modeller.

De nye Streamline er også udstyret med systemer, der giver mulighed for at holde gennemsnitshastigheden i top og brændstofforbruget i bund ved stigninger og nedkørsler.

Lige ved motorvejen

Vestfyn Trækker - Transport & Logistik 2014 - bliver holdt lige ved motorvejen i Ejby på Vestfyn. Det er årets største transport- og logistikudstilling. På messen kan man møde alle væsentlige lastbilmærker og en lang række opbyggere og forhandlere af materiel. Desuden deltager mange udbydere af tilbehør og serviceydelser. Man vil også finde brancheorganisationerne og fagmedierne på messen.

Per Mikkelsen forventer i år mellem 6.000 og 10.000 besøgende.

Læs mere på sitet:

www.vestfyntraekker.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093