23948sdkhjf

Rekordoverskud i Køge

Køre Havn får brug for udvidelsen.
@$ID/[No paragraph style]:

Der er god vind i sejlene for Køge Havn, som netop har offentliggjort et rekordoverskud på 8,3 millioner kroner for regnskabsåret 2013. Overskuddet er en million kroner større end i 2012.

Det gode resultat hænger sammen med, at Køge Havn oplever stigende skibs- og godsmængder. Alene i 2013 fik havnen trukket 1,9 millioner ton gods i land. De store godsmængder betyder, at Køge Havn opererer tæt på den maksimale kapacitet.

- Vi er meget tilfredse med udviklingen for skibs- og godsmængderne, fortæller Thomas Elm Kampmann, direktør for Køge Havn.

- Det er en klokkeklar indikation på, at der er ved at komme gang i økonomien efter krisen. Faktisk er vi lidt pressede på pladsen til de mange skibe. Derfor er vi i gang med at udvide i samarbejde med Køge Jorddepot.

Den kommende udvidelse betyder, at havnen får mere plads til erhvervsvirksomheder og bedre muligheder for at modtage store skibe.

- Det er lige den indsprøjtning, vi har brug for, så vi kan håndtere fremtidens stigende godsmængder, slutter havnedirektøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078