23948sdkhjf

Mere last med lettere snekæder

Flere og flere investerer i det automatiske snekædesystem Onspot. Derfor lanceres det populære produkt i ny version med markedets laveste højde og vægt, som også er både vedligeholdelses- og rustfri.
Det automatiske snekædesystem Onspot gør det nemmere at forhindre vinterulykker. Produktet er i de senere år udviklet i forskellige versioner til lastbiler, busser og lettere køretøjer som varevogne og ambulancer – samt til luftfjedrede biler med lav dækprofil.

Den nye version af det populære snekædesystem, som er tilgængelig for både store og små erhvervskøretøjer, indebærer en række innovative fordele.

- Det nye produkt er 29 procent lettere end den tidligere generation, hvilket muliggør højere nyttelast og reducerer risikoen for overlast, især i ambulancer, forklarer adm. direktør Per Mikkelsen fra VBG Group SAles, som er dansk distributør af Onspot.

Førere af lastbiler, busser og varevogne med Onspot kan ved at trykke på en knap aktivere og afbryde de automatiske snekæder under kørslen – ved hastigheder op til 50 km/t.

Med automatiske snekæder slipper chaufføren for risici, bekymringer, problemer og stress i vinterføre.

Når Onspot aktiveres, kastes snekæderne ind under de trækkende hjul. Det giver øjeblikkeligt øget trækkraft og reducerer risikoen for udskridningsulykker.

Ud over at investere i en forsikringspolice, der kan redde menneskeliv, opnår man højere effektivitet og lavere driftsomkostninger under vanskelige vejrforhold, vurderer Per Mikkelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094