23948sdkhjf

Blue Water overtager Østship

Det lokale skibsmæglerfirma i Grenaa. Østship ApS, er fra nytår overtaget af Blue Water Shipping, der har sit hovedkontor i Esbjerg.
Østship vil fortsætte sin drift i eget navn fra de nuværende lokaler på Grenaa havn. Også de tre medarbejdere - Frank Larsen, Brian Johnsen og Niels Laursen - vil fortsætte i selskabet.

- Vores kunder og samarbejdspartnere vil ikke mærke de store ændringer i det daglige arbejde, oplyser skibsmægler Frank Larsen.

- Med Blue Water får vi en stor, professionel organisation i ryggen, så vi fremover kan tilbyde en endnu bredere vifte af service ydelser - såvel lokalt, nationalt som internationalt.

Grenaas lokale skibsmægler

Østship har i mere end 60 år været det lokale skibsmæglerfirma i Grenaa, og ifølge Frank Larsen var det kundernes stigende forventninger og krav om totalløsninger, der har bragt Østship tættere sammen med den mangeårige samarbejdspartner Blue Water Shipping.

Med det nye ejerskab er Østship godt rustet til at varetage de mangeartede opgaver, der er på vej i Grenaa. Det gælder blandt andet aktiviteter i forbindelse med DONGs vindmøllepark i Kattegat.- Anholt Offshore Wind Farm; men også Danish Biofuel, der i løbet af året vil starte opførelsen af et biofuelanlæg i Grenaa, skal der samarbejdet om.

Passer fint sammen

Grundlæggeren og ejeren af Blue Water Gruppen, adm. direktør Kurt Skov, udtrykker stor tilfredshed med, at Østship nu er en del af Blue Water familien.

- Østship passer fint ind i Blue Waters fremtidige strategiske udvikling inden for projekt- og vindmølleafskibninger, siger han.

- Grenaa havns geografiske placering og moderne faciliteter gør havnen til en vigtig anløbshavn i forbindelse med den fremtidige udvikling af transport til destinationer i Østersøen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062