23948sdkhjf

GLS-vognmænd får DTL-certifikat

Får bevis for god forretningskvalitet og samfundsansvarlighed.
@$ID/[No paragraph style]:

Et pilotprojekt imellem DTL Danske Vognmænd og GLS har resulteret i et konkret certificeringstilbud til alle kurér- og varebilsvognmænd i transportbranchen.

Som de første har GLS slået til og fået DTL-certificeret en række af deres vognmænd og distributionspartnere. Certificeringen dokumenterer, at der er forretningsmæssig orden i tingene både i forhold til kunder, leverandører og myndigheder.

- Vi har valgt at gøre alvorligt op med de senere års kritik af forretningsetik og moral i transportbranchen, siger Karsten Klitmøller, General Manager i GLS Denmark.

- Siden foråret 2013 har vi haft øget fokus på arbejdsmiljø, kvalitet og forsvarlig virksomhedsdrift. Det er blandt sket gennem dialogmøder og workshops med vores vognmænd og distributionspartnere. Kunderne kræver stadig større ansvarlighed. Det ser vi som et sundhedstegn, og det er vores opgave at leve op til dette krav.

25 procent certificeret

DTL-Certificeringen videreuddanner vognmændene og giver dem ekstra redskaber til at holde styr på vigtige forretningsgange i forhold til trafiksikkerhed, arbejdsmiljø, myndigheder og socialt ansvar.

GLS samarbejder med en lang række danske vognmandsforretninger. Heraf har over 25 procent allerede støttet op om projektet og er blevet certificerede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094