23948sdkhjf

Nu også kraner hos Carl Stahl

Carl Stahl har købt Esbjerg Kran Service for at løfte fremtidige udfordringer
Som en naturlig udvikling for begge virksomheder har Carl Stahl købt Esbjerg Kran Service, efter begge firmaer i flere år har haft et tæt samarbejde omkring ny salg og service af kraner.

Alle medarbejdere hos Esbjerg Kran Service fortsætter under de nye ejere, hvilket er en meget vigtig faktor på grund af deres store knowhow over for den etablerede kundekreds.

Esbjerg Kran Service har altid været kendt for god korpsånd.

- Vi er en af Europa"s største udbyder af løftegrej og service fra krankrogen og ned, siger

Kim Winther, der er project manager hos Carl Stahl.

- Vi har længe haft et ønsket om at komme ind på kranmarkedet. Da Esbjerg Kran Service har forhandling af det anerkendte Kranmærke Street Cranes fra England, lå et opkøb lige til højrebenet.

Andre faciliteter

- På den korte bane sker der ikke de store forandringer, men det er planen, at der skal findes andre mere egnede faciliteter i Esbjerg, så vi får et riggerværksted op at stå med presse, brænder, opruller m.m. Det skulle gerne udvikle sig til, at vi fremover kan servicere ikke kun de lokale kunder, men også vindmølle- og offshoreindustrien i Esbjerg.

Total serviceaftale

Carl Stahl får med købet af Esbjerg Kran Service muligheden for at tilbyde en total serviceaftale til vore kunder, således der fremover kun kommer en regning på hele servicen. Dette efterspørger stadig flere kunder.

Landsdækkende

Carl Stahl ønsker at være landsdækkende på kranservice inden årets udgang. Virksomheden har en afdeling i Taastrup, hvorfra kunderne øst for Storebælt betjenes. Kunderne vest for Storebælt vil blive serviceret fra Esbjerg og Fredericia.

Esbjerg Kran Service kommer også til at mærke synenergien af sammenlægningen. De får stillet en salgsafdeling til rådighed med syv sælgere i marken. Det giver forventninger til et øget salg og service af kraner.

Carl Stahl er ISO 9001-certificeret, ligesom der arbejdes på at blive certificeret efter ISO 14001 og OHSAS 18001, der dækker henholdsvis miljø og arbejdsmiljø.

Esbjerg Kran Service vil have de samme certificeringer, når en endelig sammenlægning sker i løbet af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078