23948sdkhjf

Thy Ferries får første stor-kunde

ThyFerries og Posten Norge har indgået en vigtig fragtaftale om transport af trailere og lastbiler på ruten Hanstholm - Kristiansand.
Aftalen blev indgået i Oslo i sidste uge og er et stort og vigtigt skridt for det nystartede rederi, som kun har sejlet siden årsskiftet.

- Da vi startede, udså vi os nogle få firmaer, som vi ønskede skriftlige aftaler med, fortæller bestyrelsesformand i Thy Ferries, Rasmus Haugaard.

- Posten Norge stod øverst på listen med deres transportselskaber Bring og Bring Logistics. Bring har et kvalitets- og indkøbssystem, som man skal bestå - og jeg må konstatere, at vi er kommet igennem nåleøjet. Det er vi særdeles tilfredse med.

Ansvarlig for godstransport i Posten Norge, Tor-Inge Larsen Bauer, fortæller, at Bring har testet Thy Ferries med hensyn til pris, regularitet og kvalitet og har fundet, at rederiet opfylder kravene.

- Ved at indgå en aftale har vi fået konkurrence i markedet. Det betyder, at vi får lavere omkostninger. Derudover vil afgangstiderne hos Thy Ferries betyde kortere leveringstid for en del af vores transporter, slutter Tor-Inge Larsen Bauer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078